Opslaget gav ingen resultater!

OM OS

Tillad os at præsentere os selv. Champions of 2morrow har gjort det lettere at træffe sunde valg for danske virksomheder siden 2011. Siden 2012 har flere firmaer været i finalen i konkurrencen Danmarks Sundeste Virksomhed, med vores koncept Be Healthy, som indarbejder trivsels- og sundhedskultur i virksomhedens dna, og har tiltrukket nye talenter med deres investering i trivsel og sundhed hvert år. 

I år 2013 skabte vi, som det første firma, en samlet trivsels- og sundhedskultur for et stort kontorfælleskab, der huser mere end 24 forskellige virksomheder. De mange medarbejdere fyldes med energi gennem motion, personlige dialoger med sundhedsfagligt personel fast hver uge, workshops, bootcamps, powerbreaks, foredrag, firma-trivselskonkurrencer, søvnvejledninger, sundhedstjek, kostplaner, træningsprogrammer og mange andre elementer - hele året rundt på tværs af afdelinger og firmaer. 

Et kæmpe hul i markedet for forebyggelse

Sundhedsfremme handler om mere end sund kantinemad, sundhedstjek og årlig deltagelse i DHL-stafetten. 

Vi lever i et samfund der er bygget op omkring en behandlingskultur, i stedet for fokus på forebyggelse. Vores erfaringer viser, at danske virksomheder spilder både tid og økonomiske ressourcer på enkeltstående indsatser, uden at have en strategi eller at sætte sig mål for medarbejderes trivsel og sundhed. Vi satte os for at ændre dette med oprettelsen af Champions of 2morrow, som skaber morgendagens vindere på arbejdspladsen. 

Respekt for den enkelte og den samlede kultur i virksomheden

Respekten for den enkelte medarbejders frie valg er en grundlæggende egenskab i vores tankegang. Kulturen i virksomheden skal dog kunne tilbyde og inspirere den enkelte til at træffe sundere og bedre valg for mere energi - uanset om der er tale om motion, kost, søvn eller det psykiske arbejdsmiljø i løbet af dagen, året rundt. Med Champions of 2morrow bliver kulturen en motor for udvikling af mennesker og virksomheden, som smitter af på arbejdsglæden, energien og bundlinjen.  

Til dagligt administrerer vi trivsel og sundhed for mere end 20 danske og internationale virksomheder - Læs mere om vores referencer

Kontakt os

Og lad os hjælpe med at fremme sundheden og trivslen på jeres arbejdsplads. Vores mange års erfaring og koncept tillader os at forberede jer på morgendagens forandringer