Opslaget gav ingen resultater!

MOTION PÅ ARBEJDSPLADSEN

I Champions of 2morrow råder vi over landets bedste trænere. Ingen opgaver er for små eller store, og vi strikker altid det bedste setup sammen til din virksomhed. Vi har stor succes med at varetage:
  • Træningsforløb
  • Sportsforeninger
  • Forløb frem imod større events, så som Berlin marathon, Danmark Rundt på cykel etc.
  • Inspirationstræninger
  • Demonstration af udstyr i jeres nye fitnessrum
 
Vores filosofi bygger på, at udøveren altid holdes i centrum og udvikles mentalt, fysisk og teknisk. Da vores instruktører alle er uddannet inden for Champions of 2morrows tilgang til trivsel og sundhed, får du den bedste og mest kompetente ydelse - med den samme træner, hver gang.
 
Fællestræningerne kan suppleres med foredrag, der kobler teori med praksis. Træningsforløbene udformes specifikt til firmaet, så udbud og efterspørgsel matcher. Dermed sikres potentialet for vellykkede forløb. Nedenfor kan du læse mere om vores mange forskellige træningshold. 

Løbetræning

Løb, er det ikke bare at sætte det ene ben foran det andet? Nej, og heldigvis for det. Vores faste instruktører sikrer, at hver enkelt får feedback og forståelse for hvordan optimal løbestil sikres med tekniktræning. Løbetræning er for ALLE, uanset niveau - og vi kan sammen lave sjove sessioner der krydrer holdfølelsen, og på samme tid giver supermotionisten såvel som begynderen den fedeste træning og frisk luft.
 

Løbecross 

Med vores hold Løbecross kombinerer vi løb og styrketræning, så vi både får en god helkropsstyrke, såvel som en god mobilitet ift. løb og anden konditionstræning. Løbecross giver mulighed for mange sjove træninger individuelt og som hold - og er en yderst effektiv træningsform. Alle kan være med, uanset niveau.
 

Spinning

Med spinning får du en god grundtræning, uanset hvilket niveau du er på. Træningen styrker din udholdenhed og der vil være mulighed for at dele træningen op, således at alle får noget ud af det - altid med et sjovt tvist i træningen og god musik til at løfte humøret.
 

Cirkeltræning (alm., begynder og advanced)

Du bliver udfordret på både kondition og muskelstyrke efter dit niveau - alle kan deltage på grund af den individuelle belastning/øvelse kan differentieres. Træningen kan også foregå udenfor hvis vejret tillader det.
 

Skadesforebyggelse

Dette hold er med til at minimere sandsynligheden for hovedpine, stramme muskler og generelt styrke skulder, nakke, håndled og de indre og små muskelgrupper for et stærkere individ. Med elastikker og egen kropsvægt rammer vi alle områder. Kan også laves som et quick-hold.
 

Yoga (power, Hatha, Vinyasa, Flow)

Tag kontrollen tilbage over din krop og øg dit energiniveau efter en time med yoga. Forskellige teknikker vil blive brugt fra yogaens verden, selvfølgelig med hensyn til den enkelte deltagers niveau.
 

Styrketræning

Denne træning fokuserer på at styrke og forøge din muskelstyrke i hele kroppen. Vi begynder altid med en god opvarmning der løsner og mobiliserer alle muskelgrupper førend vi går ud de forskellige vægtstationer. Her lærer du at træne effektivt og i den korrekte rækkefølge - med god vejledning og en fast træner der følger din udvikling.
 

Andre hold vi også tilbyder

Zumba, Bokwa, Fodbold, Cykling, Pilates, Ski N' Bike, Langrendstræning (Thorax)

Kontakt os

Og lad os hjælpe med at fremme sundheden og trivslen på jeres arbejdsplads. Vores mange års erfaring og koncept tillader os at forberede jer på morgendagens forandringer